رم ها با هم سازگار نیستند .قطعات هم برام خصوصی بزنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط liok برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رم ها با هم سازگار نیستند .قطعات هم برام خصوصی بزنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط liok برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (22-07-16), nima_hl (23-07-16)
|
رم ها همه یک شکل با یک فرکانس یعنی تمام موارد چک کردم همه مثل هم هستند،حالا بحث سازگاری نمیدونم دیگه!!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این رم های DDR2 فعلی که به صورت نو در بازار هستند اکثرا ریمارک کینگستون هستند . فقط شما هم نیستی مشکل پیدا کردید باهاشون .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط liok برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (22-07-16), liok (22-07-16)
رم ها سالم و هیچ مشکی ندارن چون روی سیستم های مختلف من بستم و هیچ مشکلی هم نداشتن،فقط نمیدونم چرا روی این یدونه سیستم اینطوری شد یعنی من روی یک سیستم دیگه از همین رم 4تا بستم هیچ مشکلی هم وجود نداشت،اما این سیستم نمیدونم!!!!من همین 4تا رم روی سیستم دیگه گذاشتم سالم و سیستم بدون مشکل مثل ساعت کار می کردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط liok در تاریخ 22-07-16 انجام شده است
liok (22-07-16)
بله من هم جسارت نکردم،خیلی ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks